PROPERA ASSEMBLEA DE SOCIS

Assemblea de Socis

 

COM FER-SE SOCI?

Si tot això et sembla interessant i hi voleu participar, us podeu donar d’alta de l’AMPA amb la BUTLLETA INSCRIPCIÓ SOCI.

AMPA BEAT BUTLLETA

Clica aquí per a descarregar

Ens la podeu deixar a la bústia que tenim a l’escola o bé escanejada a ampabeat@gmail.com. La quota segueix sent la mateixa que des de fa anys: 22 euros per família.

QUINS AVANTATGES ENS APORTA SER SOCIS DE L’AMPA?

Ser soci de l’AMPA us permet poder apuntar als vostres fills a totes les extraescolars que oferim al començament de curs, participar en els tallers i xerrades, excursions, etc. Cal recordar que la quota que paguem serveix per cobrir despeses que es produeixen, pagar material nou per l’escola, la coca de la Castanyada, la festa de final de curs, etc.

Com podeu veure, a l’AMPA sempre intentem que el pas per l’escola dels nostres fills no quedi només dins les aules. Més aviat el que volem és que els pares també tingueu experiències amb ells i formeu part de la seva formació. Des del nostre punt de vista, això es pot aconseguir participant a les activitats que oferim i és per això que agraïm a tots els socis de l’AMPA la seva implicació i animem als que encara no ho sou a formar part de la nostra associació.

A més a més, si algun pare o mare vol participar a la junta directiva de l’AMPA, es pot presentar a les properes eleccions.

 

BUTLLETA INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS

 

FULL D'INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS

Per apuntar el vostre fill/a a alguna extraescolar que ofereix l’AMPA, descarregueu la butlleta d’inscripció.

Clicar aquí per a descarrar el full d’inscripció

Ens la podeu deixar a la bústia que tenim a l’escola o bé escanejada a ampabeat@gmail.com. La quota segueix sent la mateixa que des de fa anys: 22 euros per família.

Anuncis